nov
19
di
Schrijfcafé november – Slechte schrijven @ Lindenberg
nov 19 @ 19:30 – 22:00

Schrijven voor de prullenbak. Een avondje mislukte teksten schrijven, doe je mee? Alles zo onduidelijk mogelijk omschrijven, onbegrijpelijke shit, overdreven metaforen en wollige zinnen. We gaan de slechte smaak vieren. Wat maakt het uit hoe je schrijft? Wat je schrijft? Roddel, bouquetreeks, goedkope rommel, tranentrekkers? Gooi het er maar uit. En wat is slecht schrijven eigenlijk? En hoe moeilijk is het?

 

 

Aanmelden kan door op de website (schrijfcafenijmegen.nl/contact) het contactformulier in te vullen. Onaangekondigd komen binnenlopen kan ook. Als je zelf een schrijfopdracht hebt die je uit wil proberen laat het even weten, dan kunnen we het geheel samenvoegen.

 

Deelname is gratis.

 

 

Aan de hand van uitdagende opdrachten schrijven we flarden van verhalen, dialogen, sprookjes, poëzie en scenario’s. De doelen van het schrijfcafé zijn: op ideeën komen, jezelf aan het schrijven krijgen en elkaar inspireren. Schrijven is leuk. Iedereen die vermoedt dat hij of zij van schrijven houdt is welkom. We lezen elkaar af en toe voor en feedback vragen mag wel maar hoeft helemaal niet.

 

De organisatoren schrijven zelf mee en je mag als deelnemer ook opdrachten inbrengen, graag zelfs.