mei
26
zo
Schrijftuin @ Woeste Hoogte
mei 26 @ 10:30 – 16:00
In ‘De Schrijftuin’ gaan we de hele dag schrijven op ene mooie locatie. Samen met Shut Up & Write, bij de Woeste Hoogte in Groesbeek.
Na succesvolle schrijfbijeenkomsten binnenshuis, gaan we zondag 26 mei er op uit om in de buitenlucht te schrijven. Omdat de natuur een oneindige bron aan inspiratie is én samen schrijven bovendien motiveert, hebben wij van Shut Up & Write Nijmegen en Schrijfcafé Nijmegen een creatieve dag voor je in petto op een unieke locatie met de Schrijftuin!
Nieuwsgierig naar de locatie? Bezoek de site www.woestehoogte.nl
Wanneer: zondag 26 mei 10.30 tot 16.00 uur
Locatie: Woeste Hoogte, Bieseltsebaan 12, Groesbeek (vlakbij zweefvliegveld Malden)
Aanmelden en kosten: €15,- (exclusief verwerkingskosten)
Van tevoren aan melden en een kaartje aanschaffen (let op: bijna uitverkocht) https://www.ticketkantoor.nl/shop/deschrijftuin
jun
11
di
Schrijfcafé juni
jun 11 @ 19:30 – 22:00

Op dinsdag 11 juni is het schrijfcafé van juni, locatie wordt nog bekend gemaakt.

jun
19
wo
Shut Up & Write – juni @ Café Lebowski
jun 19 @ 19:30 – 21:00

**__LET OP, DIT IS GEEN ACTIVITEIT VAN HET SCHRIJFCAFÉ NIJMEGEN – NEEM VOOR VRAGEN CONTACT OP MET SHUT UP & WRITE__**

Shut Up & Write

Waar schrijven meestal een geïsoleerde activiteit is, staat bij Shut Up & Write het leggen van contact en elkaar inspireren centraal. Deelnemers schrijven één uur lang in stilte aan hun eigen werk. Een uitkomst voor degenen die een stok achter de deur nodig hebben of thuis te veel ruis ervaren. Onder het genot van een drankje is het mogelijk om na afloop vragen te stellen en schrijfwerk voor te dragen. Leeftijd, ervaring en achtergrond zijn onbelangrijk. Toegang is gratis. Neem een kijkje op de Facebookpagina Shut Up & Write Nijmegen om op de hoogte te blijven van toekomstige bijeenkomsten.